logo

SOMMER-RABAT HOS NEWTECH CAR SERVICE I RANDERS!​

30% På Polering & Coating

Vi har mange års erfaring med polering og coating. Vi gør udelukkende brug af professionelle og ordentlige metoder. Vi er perfektionister, så du kan regne med et kompromisløst resultat!

VÆLG NEWTECH CAR SERVICE - DU ER IKKE DEN FØRSTE!

Det udtaler vores kunder

Polering & Coating - Hvorfor?

Der kan være flere grunde til man vælger at polerer sin bil, coate sin bil eller begge ting på en gang. Men typisk er det bilentusiaster der går op i sin bil, og ser den som mere end blot et køretøj fra A-Z. Det er folk der sætter pris på at kunne køre i sin bil, velvidende om at den er stærk beskyttet mod alle udfordringer den måtte møde. Det er folk der sætter pris på, at snavsen preller af, så snart man tænder vandslangen, og praktisk talt gør bilvasken til en leg. Det er til dig, der gerne vil give din bil noget mere liv, og noget mere værdi!

Hvilke biler polerer og coater man typisk?

Uanset hvilken type bil du ejer, så kan det give mening at give den en polering og coating. Hvis du lige har modtaget din nye bil, så er det en god ide at give den god beskyttelse fra starten, så du kan nyde bilen uden at bekymre dig. Omvendt polerer og coater vi også mange ældre biler. Det har nemlig ingen betydning hvilken bil du har. Det eneste det handler om, det er at du holder af din bil, og ønsker at beskytte den så den kan leve længere.

Newtech - Hvorfor os?

​Vi har med vores mangeårige brancheerfaring på området speciale indenfor bilpleje. I vores arbejde har vi øje for perfektion og går derfor ikke på kompromis med vores behandlinger. Dette vil sikrer, at du som kunde altid kan forvente et professionelt og veludført stykke arbejde hos os. Vi går op i hver enkel kunde, og vi går op i at give rådgivning i øjenhøjde, så du som kunde forstår hele vores proces.

Vi hjælper dig

Det kan være du nu sidder og tænker, at du ikke har nogen ide om hvad din bil har brug for, hvilken polering du skal have eller hvilken coating der er god til din laktype? – Det skal du slet ikke bekymre dig om. Vi har nemlig lavet det super nemt. Vi har 30% rabat på polering og coating, og det eneste du skal gøre, er blot at udfylde formularen herunder, og så kontakter vi dig. Når vi kontakter dig, så snakker vi med dig og vi finder en løsning sammen. Du får ikke blot et tilbud i hovedet. Vi går meget op i ordentlig rådgivning her hos Newtech.

Ekstrem hårdhed og vedholdenhed

Keramisk coating er baseret på en tværbundet nanokonstruktion med krystalliserede beskyttelsespartikler, der aktivt bygger en forstærkende barriere, der beskytter din billak. Med en hårdhed hårdere end klarlakken opnås en højere ridsemodstand og reduceret risiko for kvæstelser.

Intens vandafvisende

Polymerkæder med høj densitet frastøder naturligt vand og krystalliserer det til perfekte geometriske mønstre. Denne struktur gør bilens overflade uigennemtrængelig for partikler med mindre raffinerede egenskaber, såsom snavs af forskellige typer.

Blændende dybde af glans

Keramisk coating giver din bil langvarig glans og dybde. Showroom-glans får en helt ny betydning efter en behandling hos Newtech Car Service. Den visuelle effekt forsvinder ikke efter et par vaske, men varer år efter år.

Fremragende lakbeskyttelse

Keramisk coating skaber en unik beskyttelse, der inkluderer beskyttelse mod UV-stråling og miljøpåvirkning. Bilens tilstand opretholdes ved, at lakken styrkes, og dens overflade bliver hårdere, mere holdbar og altid klar til at imødekomme det hårde skandinaviske klima.

POLERING & COATING

Fra 2.800 kr.

ANGELWAX CERTIFICERET

BILPLEJE TIL DEN INDIVIDUELLE ENTHUSIAST

Vi Glæder Os
Til At Høre Fra Dig

Med vores mange års brancheerfaring har vi specialiseret os i bilpleje. I vores arbejde har vi øje for perfektion og går derfor ikke på kompromis med vores behandlinger. Dette vil sikre, at du som kunde altid kan forvente et professionelt og veludført stykke arbejde fra os. Send os en besked, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Hent dit 30% rabat tilbud lige her!

Scroll to Top