logo

ET FÅ EN GOD OG FAST AFTALE OM VEDLIGEHOLDELSE

Fordelsaftaler​​

Vi har mange års erfaring med alt fra polering og coating til rengøring af sæder og fælge. Trænger din bil til at blive forkælet? Så kontakt NewTech Car Service i dag.

FORDELSAFTALE HOS NEWTECH CAR SERVICE

Få en særlig aftale med os

Hos NewTech Car Service tilbyder vi skræddersyet fordelsaftaler, som tilpasses vore kunders behov. Om du er erhvervs eller privat kunde, er det hos os, du finder den bedste løsning.​

Erhverv

​Som erhvervskunde hos NewTech Car Service får du ikke bare en service, du får samtidig en samarbejdspartner, som altid går den ekstra mil.

Privat

Som privat kunde hos NewTech Car Service er du det rette sted. Hos os kan du få alt lige fra almindelig vedligeholdelse til de store High End behandlinger.

Services

Udover vores abonnement på vores minipakker tilbyder vi samtidig skræddersyet individuelle abonnements løsninger, her vil vi tage en snak om dine ønsker, din bil og hvilke behov du måtte have for den ønskede vedligeholdelse på bilen. ​

BILPLEJE TIL DEN INDIVIDUELLE ENTHUSIAST

Vi Glæder Os
Til At Høre Fra Dig

Med vores mange års brancheerfaring har vi specialiseret os i bilpleje. I vores arbejde har vi øje for perfektion og går derfor ikke på kompromis med vores behandlinger. Dette vil sikre, at du som kunde altid kan forvente et professionelt og veludført stykke arbejde fra os. Send os en besked, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Sidder du med nogle spørgsmål til vores services?

VÆLG NEWTECH CAR SERVICE - DU ER IKKE DEN FØRSTE!

Det udtaler vores kunder

Scroll to Top