logo

VINTER-RABAT HOS NEWTECH CAR SERVICE I RANDERS!​

20% På Alle Polering & Coating Pakker!​

Vi har mange års erfaring med polering og coating. Vi gør udelukkende brug af professionelle og ordentlige metoder. Vi er perfektionister, så du kan regne med et kompromisløst resultat!

Polering - Hvorfor?

Bilpolering er ikke kun kosmetisk, men essentielt for bilens langtidsholdbarhed. Ved at fjerne ridser, vaskeridser og beskytte lakken mod elementer, skaber polering ikke kun et spejlblankt udseende, men forlænger også bilens levetid. Lakforsegling efter polering tjener som en barriere mod UV-stråler og skadelige stoffer, hvilket gør bilen lettere at vedligeholde. En investering i polering er således ikke blot æstetisk, men en fornuftig beskyttelse af din bil.

Coating - Hvorfor?

Keramisk coating er som en beskyttende kappe for din bil. Den danner en stærk barriere mod vejsalt, UV-stråler og skidt, der ellers kan påvirke din bils udseende over tid. Med keramisk coating bliver rengøring nemmere, og din bil bevarer dens glans længere. En keramisk coating er ikke et “fancy køb”. Det er en fornuftig investering i dit køretøj, og hjælper med at holde værdien i mange år endnu.

Newtech - Hvorfor os?

​Vi har med vores mangeårige brancheerfaring på området speciale indenfor bilpleje. I vores arbejde har vi øje for perfektion og går derfor ikke på kompromis med vores behandlinger. Dette vil sikrer, at du som kunde altid kan forvente et professionelt og veludført stykke arbejde hos os. Vi går op i hver enkel kunde, og vi går op i at give rådgivning i øjenhøjde, så du som kunde forstår hele vores proces.

Enigma - Genesis

Enigma Genesis er udviklet og baseret på Tetrahedron-teknologi og er unik i sit design ved at bruge den højeste procentdel af Si02, der nogensinde er brugt i en keramisk coating. På grund af denne teknologi vil Enigma Genesis-belægningen ikke kun binde umiddelbart til overfladen, men også til sig selv, hvilket automatisk skaber den højeste og stærkeste tværbundne densitet i en belægning nogensinde.

Enigma Genesis bringer en ekstraordinær selvnivellerende vedhæftning til overfladen, forstærket med 3D tværbundet ren keramik, hvilket gør denne belægning til den reneste og klareste belægning på markedet.

Angelwax
Solaris 3 år

Solaris er en fantastisk coating der er tilgængelig for det fleste budgetter. Nok er den billigere, men der er ikke gået på kompromis med noget af den grund. En fantastisk stærk all-around coating, der passer til ethvert formål.

Fra  1.995  1.596, –

Angelwax
Genesis 5 år

Enigma Genesis er udviklet og baseret på Tetrahedron-teknologi og er unik i sit design ved at bruge den højeste procentdel af Si02, der nogensinde er brugt i en keramisk coating.

Fra 2.995 2.396, –

Angelwax
Nebula 5 år

NEBULA fra Angelwax er en state-of-the-art graphene keramisk coating, der er blevet udviklet og fremstillet i vores laboratorium i vores britiske hovedkvarter i Skotland.

Fra 4.995 3.996, –

ANGELWAX CERTIFICERET

BILPLEJE TIL DEN INDIVIDUELLE ENTHUSIAST

Vi Glæder Os
Til At Høre Fra Dig

Med vores mange års brancheerfaring har vi specialiseret os i bilpleje. I vores arbejde har vi øje for perfektion og går derfor ikke på kompromis med vores behandlinger. Dette vil sikre, at du som kunde altid kan forvente et professionelt og veludført stykke arbejde fra os. Send os en besked, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Sidder du med nogle spørgsmål til vores services?

VÆLG NEWTECH CAR SERVICE - DU ER IKKE DEN FØRSTE!

Det udtaler vores kunder

SKAL BILEN FORKÆLES LIDT EKSTRA?

Se anbefalede tilkøb til polering

service-pic

​Coating af lak​

God og grundig Belægning af lak er en god og langtidsholdbar investering til din bil.

​Coating af fælge

God og grundig Belægning af dækfælg er en god og langtidsholdbar investering til din bil.
car

​Coating af ruder

God og grundig Belægning af ruder er en god og langtidsholdbar investering til din bil.
Scroll to Top