Fordelsaftaler

Få en god og fast aftale om vedligeholdelse

Hvis du eller din virksomhed ønsker mere information omkring vores ydelser, et uforpligtende tilbud eller en snak om professionel bilpleje kan vi kontaktes på

Fordelsaftale hos NewTech Car Service

Få en særlig aftale med os

Hos NewTech Car Service tilbyder vi skræddersyet fordelsaftaler, som tilpasses vore kunders behov. Om du er erhvervs eller privat kunde, er det hos os, du finder den bedste løsning.

Erhverv

Som erhvervskunde hos NewTech Car Service får du ikke bare en service, du får samtidig en samarbejdspartner, som altid går den ekstra mil.

Vi sætter en ære i at være fleksible, serviceminded og kan fungerer som ekstern arbejdskraft hos jeres virksomhed.

Alt dette tilbydes til attraktive og konkurrencedygtige priser.

Privat

Som privat kunde hos NewTech Car Service er du det rette sted. Hos os kan du få alt lige fra almindelig vedligeholdelse til de store High End behandlinger.

I vores arbejde går vi ikke på kompromis og leverer altid et professionelt veludført stykke arbejde. Dette ses derfor også på vore kunders tilfredshed.

Giv et ring og kom forbi til en kop kaffe så vi kan få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Service

Udover vores abonnement på vores minipakker tilbyder vi samtidig skræddersyet individuelle abonnements løsninger, her vil vi tage en snak om dine ønsker, din bil og hvilke behov du måtte have for den ønskede vedligeholdelse på bilen.

Vi sammensætter herefter en pakke som passer ligepræcis til dine ønsker og du vil herefter få et uforpligtende tilbud på denne service.

 

Skriv til os her

  Hos NewTech Car Service får din bil den bedste behandling. Vi fokuserer på enhver detalje, så din bil kommer til at se helt perfekt ud både indvendig og udvendig. Vi tilbyder et bredt program af serviceydelser indenfor bilpleje, kosmetiske reparationer samt udvidelser på bilens interiør samt eksteriør.

  Kontakt os

  • Tlf: +45 41 98 50 50
  • mail@newtechcarservice.dk
  • CVR: 38258869

  Find vej

  • Randers
  • Bogensevej 13C
  • 8940 Randers SV

  Åbningstider

  • Man-fredag
   Kl. 8:00 - 16:00
  • Weekend
         Efter aftale 
   Kør ikke forgæves! Ring inden besøg på vores værksted. Vi kan arbejde ude af huset.