Bilpleje & behandling

Her kan du læse alt om coating

Coating behandlinger

Et godt tilkøb til bilpleje og polering

Vi tilbyder keramiske coatings i flere varianter med mange års garanti. På disse vil der være individuelle priser, som er afhængig af bil samt den ønskede coating. Kontakt os for en snak om dine ønsker, vi står klar til at hjælpe.

SE HVILKE COATINGS VI TILBYDER I MENUEN POLERING & COATING.

Vi sælger flere typer plejemidler som passer til coatings. Disse midler er udviklet specielt til coatings og vil hjælpe med at forlænge holdbarheden på forseglingen.

Coating beskytter lakeringen imod:

Vaskeridser

Rustangreb

Tjære

Vejsalt

Syrenangreb fra nedfald

Lak oxidering fra solens UV stråler

COATING

En keramisk lakforsegling også kaldet ”Coating”, er en ultra tynd film der efter påføring og hærdning bliver ekstremt hård, glat, kemiresistent og hydrofobisk (vandafvisende). Derudover giver den lakken en utrolig flot glans og dybde. Udover de beskyttende egenskaber giver forseglingen også en vand og skidt afvisende overflade, der gør det meget nemmere at holde bilen ren.

Fælge

Noget af det sværeste at vedligeholde på en bil er dens fælge. Tjære, rustpartikler, bremsestøv og høj varme er noget af det dine fælge udsættes for – og det bør du beskytte dem imod.

Efter en coating har tjære, rustpartikler og bremsestøv svære vilkår for vedhæftning. I forhold til lakbaserede coatings er vores langt mere varmebestandig op til 800c +, hvilket betyder en langt længere holdbarhed på disse udsatte områder!

Behandlingen giver samtidig fælgene et ekstra shine. Slut med fælgrens og beskidte fælge. Det eneste du skal gøre her, er, at vaske med voksholdig shampoo og afskyldning og fælgene vil skinne som nye igen. 

Læder & tekstiler

Coatingen beskytter mod misfarvning og slid, samt giver sæderne en smudsafvisende beskyttelse – herunder vandafvisende, nemt og bekvemt hvis der er børn i bilen.

Behandlingen er følelses, syns, lugtfri og lader materialet ånde og sørger for, at overfladerne efterfølende bliver meget nemmere at rengøre.

Det betyder dog ikke, at overfladerne bliver immune overfor aftryk fra blå jeans i din lyse læderkabine, men at en let aftørring med en våd klud vil efterfølgende være nok. 

Ruder

Coatingen giver en usynlig vinduesvisker, som dermed giver ekstra comfort og øget sikkerhed. Dvs. at ruden får en vandafvisende overflade som gør, at vandet skyder fra ruden når du kører.

Derved gør du også minimalt brug af dine vinduesvisker, når du kører. Virker bedst ved hastigheder fra 80 km. 

Plast & vinyl

Coatingen giver en ultra stærk forsegling på alle de overflader den påføres og er samtidig langtidsbeskyttende. Det vil få matte paneler af plast eller gummi til at stå som nye. Derudover beskytter det også mod vind og vejr de næste år.

Det samme gælder for interiørdele i kabinen. Coatingen ændrer sig ikke. Heller ikke selvom den bliver udsat for kraftig UV påvirkning. Dvs. at du ikke vil opleve et farveskift på behandlede overflader.

Priser på coating

Komplet sæt alufælge

Kr. 995,-

Ruder komplet

Fra Kr. 795

Komplet Interiør

Kontakt for pris

Læder kabine

Fra Kr. 1.000,-

Tekstil kabine

Fra Kr. 795,-

Kalecher

Fra Kr. 995,-

Rørhaler

Kr. 395,-

Plast

Kontakt for pris
Prisoversigt

Skriv til os her

  Hos NewTech Car Service får din bil den bedste behandling. Vi fokuserer på enhver detalje, så din bil kommer til at se helt perfekt ud både indvendig og udvendig. Vi tilbyder et bredt program af serviceydelser indenfor bilpleje, kosmetiske reparationer samt udvidelser på bilens interiør samt eksteriør.

  Kontakt os

  • Tlf: +45 41 98 50 50
  • mail@newtechcarservice.dk
  • CVR: 38258869

  Find vej

  • Randers
  • Bogensevej 13C
  • 8940 Randers SV

  Åbningstider

  • Man-fredag
   Kl. 8:00 - 16:00
  • Weekend
         Efter aftale 
   Kør ikke forgæves! Ring inden besøg på vores værksted. Vi kan arbejde ude af huset.